Navigering
«Tillbaka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FLEX USB-headsets

Installation
Installationen är enkel. Starta din dator och plugga in headsetet i ett ledigt USB-uttag. Våra headsets använder Windows egna inbyggda drivrutiner, så det är inget som ska installeras eller konfigureras. Efter en liten stund är guiden för installation av hårdvara klar, och headsetet kan användas.

Du väljer nu helt enkelt USB-headsetet som ljudenhet för inkommande och utgående tal i ditt telefoniprogram. Flex headseten stödjer i princip alla IP-kommunkiationslösningar som kan köras på en dator.


Inställningar
Flex headsets installeras som en ljudenhet i Windows, och kan hittas i enhetshanteraren och i mjukvarorna under namnet Dasan (namnet på tillverkaren av ljudenhetschipsen). Vid enstaka tillfällen kan enheten registreras under annat namn - prova då att dra ur headsetet från USB-uttaget och notera vilken enhet som försvinner ur systemet.

Justeringar av volym på mikrofon och högtalare görs med hjälp av fjärrkontrollen på kabeln till headsetet.


Felsökning
Om headsetet inte fungerar, eller om ditt telefoniprogram inte kan hitta enheten, kontrollera då i Windows enhetshanterare så att enheten finns och att den är korrekt installerad.

FAQ
Installation
Inställningar
USB-felsökning 
 
 
 
 
 

.:. Copyright HANDYdata online 2006 .:.